Foodtruck 2018-08-30T12:04:15+00:00

Foodtruck

Vil du leve av din egen Foodtruck?

Det myldrer av liv på torvet og solen skinner. Lukten av nydelig mat sprer seg ut i folkemengden. Den kommer fra din foodtruck.

Lukten av maten din er verdens beste reklame. Med en foodtruck kan du bare flytte restauranten din til der hvor folk er, og la lukten spre budskapet ditt. Foodtrucken er selvfølgelig designet sånn at det ikke er noen tvil. Alle skjønner hvor den lukten kommer fra.

Vi har vognen din uansett hva du har tenkt å selge. Vi leverer alt fra enkle, praktiske vogner, til spektakulære omreisende matcirkus.

foodtruck

Du er velkommen til å ringe 934 12 511

Hva er en foodtruck?

I 1866 fylte Charles Goodnight en amerikansk militærvogn med matvarer, medisiner, vanntank og kokemuligheter. Med det var verdens første foodtruck på veien. Han solgte bacon, bønner og all mulig mat som måtte passe for en 1800-talls amerikaner. Selv om teknologien er ganske annerledes i dag, er prinsippet fremdeles det samme. Du har maten som folk har lyst på og vi skaffer deg den perfekte vognen til å selge den.

Bilene og vognene vi lager er bygget på en EU-godkjent fabrikk og de er godkjente av statens vegvesen. De tilfredsstiller også kravene fra mattilsynet og både leverandører og utstyr er CE-merket. Med andre ord trenger du ikke å tenke på det tekniske, for det har vi tatt oss av.

Det du må tenke på er hvilke retter du vil servere ut av luken, til de ventende horder. Hvorfor er dine nuggets best, eller hva er hemmeligheten bak krydderblandingen din? Det vet du best selv. Vi vet bare at du trenger en skikkelig bra Foodtruck.

Når det kommer til designet av vognen ligger mulighetene åpne. Du kan klikke rundt nettsiden vår for inspirasjon, eller du kan bare kontakte oss direkte og lufte ideen din. Vi lander et design som representerer det du leverer og samtidig står ut, slik at kundene trekkes mot vognen.

Business on Wheels hjelper deg hele veien, når du skal ha en foodtruck.