Matvogn 2018-08-30T12:12:09+00:00

Matvogn

Matvogn

Hadde det ikke vært herlig om du kunne flytte restauranten din til der hvor kundene er? Med en skikkelig matvogn kan du nettopp det.

Å komme i gang med en matvogn koster bare en brøkdel av kostnadene som er knyttet til å starte en restaurant. Problemet for restauranten er også at den står fast der den er. Når kundene flytter på seg, kan man ikke gjøre annet en å vente til de kommer tilbake. Med matvognen kan du bare følge etter.

Kanskje du drømmer om å selge is på stranda, eller kanskje mulighetene ligger i å selge pølser på idrettsanlegg når cup etter cup skal avgjøres over sommeren. Uansett hva du skal bruke din matvogn til, så kan vi lage den. Vi leverer alt fra enkle praktiske vogner, til spesialinnredede spektakulære restauranter på hjul.

matvogn

Du er velkommen til å ringe 934 12 511

Hva kreves av en matvogn?

Det stilles visse krav til en god matvogn. For det første må den være god å jobbe i, så vi fokuserer på ergonomi og smart design. Både leverandører og utstyr er CE-sertifisert. Vognene bygges på en EU-godkjent fabrikk og de er godkjente av statens vegvesen. I tillegg tilfredsstiller de selvfølgelig også kravene til norsk mattilsyn.

Med andre ord er de tekniske kravene godt ivaretatt av oss, men det stopper ikke der. For å få en matvogn som virker tiltrekkende på kundene, må den skille seg litt ut. Derfor designer vi vognen med størrelser, utseende og design som tilfredsstiller dine ønsker. Vi kan lage spesialtilpasninger slik at matvognen blir akkurat slik du vil ha den.

Det er mulig du allerede har et klart bilde av hvordan du vil ha vognen din. Da kan du bare ta kontakt, så lager vi den. Dersom du trenger litt mer inspirasjon oppfordrer vi deg til å kikke rundt litt her på nettsiden. Vi har lagt ut et lite utvalg av vogner vi har laget, slik at du kan få noen ideer.

Du er selvfølgelig også hjertelig velkommen til å ta kontakt slik at vi sammen kan finne løsningene og designet som passer for deg.

Hver eneste vogn business on wheels lager er helt spesiell for oss, og vi gleder oss til å levere din matvogn.